Van egy
hasznos tipped?

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Anyuéktól diplomaosztásra egy szép autót kaptam. A nagy öröm mellett persze egyszerre olyan, eddig ismeretlen dolgokkal is szembesülnöm kellett, mint a magas benzinárak vagy a kötelező biztosítás….

Keret Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Anyámék, persze pusztán nevelési célzattal, az autó kiválasztásának feladata mellett a kötelező biztosítás megkötését is rám bízták, mondván, hadd érezzem meg a felnőtt lét súlyát. Kíváncsiak voltak, hogy érvényesülök a könnyed egyetemista lét után a bürokratikus valóságban. Megegyeztünk, hogy az autó járulékos költségeit, mivel akkor már volt munkám, én fogom fizetni, így mindenképpen olyan kötelező biztosítást kellett kötnöm, ami a legkevesebb költséggel terheli meg a havi büdzsémet. Tudtam, hogy már az autóvásárlás napján szükség lesz a biztosításra, így jó előre felkutattam, hogy milyen lehetőségeim vannak e téren.

Megbarátkozni a kötelező biztosítás gondolatával…

Nosza, beírtam hát a keresőbe, hogy „kötelező biztosítás”, és rákattintottam az egyik találatra, a biztositasok.hu-ra. Megbízható, korrekt oldalnak tűnt, és 13 biztosító ajánlatainak összehasonlítását ígérte. A személyes adatok, vezetéshez kapcsolódó információk mellett a vásárolni kívánt autóról is részletes leírást kellett űrlap formájában adnom, hogy a számítás minél pontosabb lehessen.

A kötelező biztosítás nem feltétlenül kerül egy vagyonba!

Negyedéves díjra egészen kedvező ajánlatokat kaptam, ki is választottam az anyabankomét, akikben már a folyószámlám vezetése miatt is rég megbízom – nem volt más hátra, mint megkötni a szerződést, az autóvásárlást kövezően pedig élvezni a kötelező biztosítás nyújtotta biztonságot.

Szerencsére, eddig még megúsztam különösebb koccanás nélkül, de sokkal nyugodtabb vagyok, hogy a kötelezőmet jó helyre fizetem. Köszönöm a biztositasok.hu segítségét!

Weboldal címe: www.biztositasok.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI MUNKAVÉDELEM, TŰZVÉDELEM TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.